Τα «ρέστα» του παίζει ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Τα «ρέστα» του παίζει ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

«Τελικός» σήμερα για τους «πράσινους» – Στους ημιτελικούς προκρίθηκε ο Αρης

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ματς ζωής και… αποκλεισμού αυτό που γίνεται απόψε στο Περιστέρι. Εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της νίκης της ομάδας των δυτικών προαστίων με 2-1 στη Λεωφόρο πριν από μία εβδομάδα. Και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι μοιάζει με τελικό, καθώς οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να πετάξουν στα σκουπίδια το μεγάλο διπλό που πήραν στην έδρα του αντιπάλου τους και τους έχει δώσει το προβάδισμα για να βρεθούν στα ημιτελικά, ενώ από την άλλη το «Τριφύλλι», που εκτός από το πρωτάθλημα κυνηγάει και το Κύπελλο, θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή για το πρωτάθλημα δεν το… εκτροχίασε.

Για τον Παναθηναϊκό, η πρόκριση θα επιφέρει παράλληλα και την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, πιθανός αποκλεισμός θα αυξήσει τις μουρμούρες που υπάρχουν εδώ και μερικά 24ωρα για τη διαχείριση που κάνει ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Παλάσιος, ο οποίος αποθεραπεύθηκε, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Σένκεφελντ. Εκτός είναι οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς που ακολούθησαν ατομικό, αλλά και οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν που έκαναν θεραπεία.

Ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς στο «Γεντί Κουλέ». Αντιθέτως, τυπικής διαδικασίας είναι η αναμέτρηση στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, καθώς ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει με 4-0 στις Σέρρες μία εβδομάδα πριν.

Θέση στην 4άδα έκλεισε από χθες ο Αρης, μετά το 2-2 με τη Νίκη στον Βόλο, καθώς στο πρώτο ματς οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει με 3-0. Τα δύο γκολ του Αρη πέτυχε ο Κίκε Σαβέριο (27΄, 69΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κάσσος (35΄) και Ριμπέιρο (46΄).

• Προς ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ. Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε δεχθεί την πρόταση της Ενωσης –με τον 24χρονο μέσο να έχει επίσης συμφωνήσει–, αργά χθες ο κροατικός σύλλογος άλλαξε στάση, με τη μετακίνηση να δυσκολεύει αρκετά. Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, τονίζοντας πως τα ποσό είναι αβάσιμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT