Έγραψε ιστορία o Παναιτωλικός, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Έγραψε ιστορία o Παναιτωλικός, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του βρέθηκε ο Παναιτωλικός, αφού άφησε εκτός τον ΟΦΗ (3-1, 2-1) - Αντίπαλος ο Αρης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του βρέθηκε ο Παναιτωλικός, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο Αγρίνιο. Με συνολικό σκορ 5-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη σε διπλούς αγώνες.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και στο 30΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή, αλλά η προσπάθεια του Ντίας σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 38΄ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, προϊόν εξαιρετικού συνδυασμού και σκόρερ τον Φρεντ Ντουάρτε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έκλεισε καλά τους χώρους και σε μία απ’ τις λιγοστές αντεπιθέσεις του βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 59’ ο Τσιγγάρας έβγαλε προς τον Λιάβα που σέντραρε χαμηλά και ο Χατζηθεοδωρίδης που ακολουθούσε τη φάση στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 72’ με τον νεοαποκτηθέντα Ααρόν Ισέκα, ενώ στο 84’ το σουτ του Γκαγιέγκος βρήκε σε ετοιμότητα τον Στεργιάκη, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Αγρινιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Λιάβα να «στρώνει» την μπάλα στον Πέρες, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1.

Παναιτωλικός: (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (85’ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Μπακάκης), Τορεχόν (70’ λ.τρ. Μπρούνο Ντουάρτε), Ντίας (57’ Λιάβας), Ζοάο Πέντρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Τοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ (46’ Ριέρα), Μπάκιτς, Νέιρα (64’ Ισέκα), Τοράλ (64’ Γκαγιέγκος), Μπάκου (54’ Μοσκέρα), Λουίζ Φελίπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή