Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με γκολ στις καθυστερήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με γκολ στις καθυστερήσεις

Με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μλαντένοβιτς από ασίστ του Μπερνάρ στο 90′ +5', ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μλαντένοβιτς από ασίστ του Μπερνάρ στο 90′ +5′ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και στο 32’ ο Μπακασέτας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 35ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους «πράσινους». Από κόρνερ του Μπακασέτα και φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου, ο Κώτσιρας τη γύρισε προς το σημείο που βρισκόταν ο Ακαϊντίν, ο Τούρκος έστρωσε και ο Ρούμπεν Πέρεθ πέτυχε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Ατρόμητου, ψάχνοντας δεύτερο γκολ και στο 57’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακασέτα.

 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πίεση και στο 62’ με τρομερό τελείωμα βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τον Ατρόμητο και η επιμονή του έφερε τη λύτρωση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τρομερή κεφαλιά του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

 

Ατρόμητος (Σάσα Iλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης (87’ Πομώνης), Eντερ Γκονζάλεθ (86’ Eρλινγκμαρκ), Κούντε (90’ Φριντγιόνσον), Αθανασίου, Βαλένσια, Βρακάς (68’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (90’+6’ , Τσέριν, Παλάσιος (90+6’ Γεντβάι), Μπακασέτας (90’+7’ Βιλένα), Μπερνάρ, Γερεμέγεφ (90’ Τζούριτσιτς).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT