Με πεντάρα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Με πεντάρα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε με επιβλητικό τρόπο την παρουσία του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού διέλυσε με 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα. Απέναντί του ο Παναθηναϊκός

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «Δικέφαλος» δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει για δεύτερη φορά του Πανσερραϊκού και με συνολικό σκορ 9-0 (5-0, 4-0) να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για 35η φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα βρει τον Παναθηναϊκό

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Τζίμας χρειάστηκε μόλις μία επαφή από την ασίστ του Σάστρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει μπροστά τον «Δικέφαλο» στο σκορ (1-0).

Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Ζίφκοβιτς στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Το 3-0 ήρθε στο 82ο λεπτό και ήταν ξεκάθαρα πορτογαλική υπόθεση.

Συνεργασία Ράφα Σοάρες – Αντρέ Ρικάρντο, με τους δύο συμπατριώτες να συνεργάζονται για το πρώτο γκολ του Ρικάρντο.

Τρία λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα και ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 4-0.

Ο Κωνσταντέλιας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 5-0

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (86’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46’ Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ (62’ Ρικάρντο), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τζίμας (75’ Μπράντον).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (62’ Στάικος), Σοφιανός (77’ Γούλερι), Μούργος (62’ Τομάς), Μασκανάκης (61’ Ουάρντα), Άλεξιτς (72’ Μπετανκόρ).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή