Parisien: «Ο Μπαπέ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Parisien: «Ο Μπαπέ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε η «Parisien», τονίζοντας παράλληλα πως αυτή την απόφαση την ξέρουν στην Παρί

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ, υποστηρίζει πως αποκαλύπτει η γαλλική «Parisien», η οποία μεταδίδει ότι ο Γάλλος σταρ επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επειτα από τις «BILD» και «Foot Mercato» ήταν η σειρά της «Parisien» να πάρει θέση για την υπόθεση του Μπαπέ, με το γαλλικό μέσο να γράφει ως η απόφαση ελήφθη και ο 25χρονος θα  φορέσει τα λευκά της Ρεάλ από την επόμενη σεζόν.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν γνωρίζουν την απόφαση του Μπαπέ, με πηγές από το περιβάλλον του να εκμυστηρεύονται στο γαλλικό Μέσο πως αυτή τη φορά ο σούπερ – σταρ είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Ρεάλ και να θέσει τέλος στο σίριαλ.

Παραμένει αβέβαιο, το πότε, ο Γάλλος σταρ θα ανακοινώσει δημόσια την απόφασή του, αν και άλλα δημοσιεύματα όπως αυτό της «Marca», υποστηρίζουν πως όλα θα γίνουν γνωστά εντός του Φεβρουαρίου. Οι Μαδριλένοι δεν κινήθηκαν τον Γενάρη για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αφού περίμεναν με αγωνία την απόφαση του Μπαπέ. Στον αντίποδα, η Παρί, αν τελικά αποχωρήσει ο παίκτης, καλείται να αλλάξει όλο το σχεδιασμό της.

Θυμίζουμε, πως ο ετήσιος μισθός του «Μίδα» Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ανέρχεται στα 72 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που τον καθιστά με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Μάλιστα το 2022 είχε λάβει και ένα «απίθανο» μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή