Γκουαρδιόλα: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ, καλέστε τη Μάντσεστερ Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ, καλέστε τη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως η Σίτι είναι… ερωτευμένη με τον Ερλινγκ Χάαλαντ βάζοντας έτσι φρένο στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδιαφέρον της για τον Νορβηγό σταρ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ερλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να βάλει φρένο. Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2027 και δεν επιθυμεί η «Βασίλισσα» να στέκεται εμπόδιο.

«Τι νομίζετε; Οτι δεν θέλουμε ο Ερλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ. Eίμαστε ερωτευμένοι μαζί του. Θα συμβεί όταν ο Ερλινγκ αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του ή όχι, όταν ο σύλλογος αποφασίσει να επεκτείνει ένα συμβόλαιο ή όχι, ή όταν έχουμε πιθανές προσφορές σε αυτόν ή όχι. Αν κάποιος θέλει τον Ερλινγκ, είναι εύκολο. Καλέστε τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε. Είναι αυτό που κάνουμε όταν θέλουμε να υπογράψουμε κάποιον. Δεν είναι πιο περίπλοκο από αυτό».

Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. «Δεν έχω πληροφορίες. Εφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπος ήταν απίστευτος», είπε. «Στην αρχή αυτής της σεζόν, τα νούμερα ήταν επίσης πολύ καλά. Είχε δύο μήνες τραυματισμό. Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ειλικρινά, δεν ξέρω. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, ελπίζουμε, να είναι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Αυτό ξέρουμε. Και τα υπόλοιπα; Δεν ξέρω» κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή