Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ξεκινούν οι «τελικοί» για τις γυναίκες στο πόλο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ξεκινούν οι «τελικοί» για τις γυναίκες στο πόλο

Επίδειξη δύναμης έκανε η εθνική ομάδα γυναικών απέναντι στην Κίνα, σε αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίδειξη δύναμης έκανε η εθνική ομάδα γυναικών απέναντι στην Κίνα, σε αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Επικράτησε με 22-9 και θα αντιμετωπίσει αύριο το Καζακστάν για την πρόκριση στους οκτώ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών παίζει σήμερα με τη Γαλλία (18.00), με έπαθλο την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στους προημιτελικούς.

Οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους. Η προπονήτρια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικές συνθέσεις, καθώς εάν οι διεθνείς μας νικήσουν το Καζακστάν θα παίξουν στους προημιτελικούς με την Ιταλία, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τελικός».

H Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου με την 6η θέση στο ελεύθερο της καλλιτεχνικής κολύμβησης έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η τυπική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σήμερα μετά την ολοκλήρωση του ομαδικού. Η μοναδική περίπτωση να μην ταξιδέψουν στο Παρίσι οι πρωταθλήτριές μας θα είναι εάν στο ομαδικό τα κορίτσια της Ουκρανίας φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα της Ιταλίας. Σε διαφορετική περίπτωση οι αθλήτριές μας θα περιμένουν να δουν εάν η παγκόσμια ομοσπονδία δώσει δύο επιπλέον εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να περισσέψουν από ηπειρωτικά πρωταθλήματα (Αμερικής και Ασίας).

Σήμερα, στον προκριματικό των 10 μ. σταθερών (καταδύσεις) αγωνίζεται ο Θάνος Τσιρίκος (11.30). Εάν προκριθεί στον τελικό θα πάρει και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή