Κύπελλο Ασίας: Back to back τίτλος για το Κατάρ

Κύπελλο Ασίας: Back to back τίτλος για το Κατάρ

Με τρία πέναλτι του στράικερ της Αλ Σαντ, Ακραμ Αφίφ, το Κατάρ νίκησε με 3-1 την Ιορδανία στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ασίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρία πέναλτι του στράικερ της Αλ Σαντ, Ακραμ Αφίφ, το Κατάρ νίκησε με 3-1 την Ιορδανία στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ασίας και κατάκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο, αυτή τη φορά μέσα στο «σπίτι» του.

Στο στάδιο «Λουσαΐλ Αϊκόνικ» η ομάδα του Τιντίν Μάρκες είδε τον Ακραμ Αφίφ να ευστοχεί τρεις φορές από την «άσπρη βούλα» (22′, 73′, 90′ +5) και στο φινάλε το Κατάρ πανηγύρισε το δεύτερο σερί τρόπαιο, μετά από εκείνο το 2019 ύστερα από τη νίκη επί της Ιαπωνίας με το ίδιο σκορ (3-1) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην πέμπτη της συμμετοχή στους τελικούς του Ασιατικού Κυπέλλου και στην «παρθενική» της σε τελικό, η Ιορδανία δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αν και προσωρινά έφερε το ματς στα ίσια με τον Αλ Ναϊμάτ (67′).

ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή