«Κόλλησε» στα Γιάννενα ο Αρης, 0-0 με τον ΠΑΣ

«Κόλλησε» στα Γιάννενα ο Αρης, 0-0 με τον ΠΑΣ

Με το μυαλό στο… Αγρίνιο και τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, ο Αρης παραχώρησε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας στον ΠΑΣ. Βαθμός – ανάσα για τους Ηπειρώτες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απέναντι σε έναν Αρη που είχε το μυαλό στο Κύπελλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε και πίεσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς ωστόσο να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό… ελπίδας.

Η πρώτη τελική φάση του αγώνα ήρθε στο 13ο λεπτό, με τον Αρη να κλέβει έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, τον Ζαμόρα να κάνει το σουτ από πλάγια θέση χωρίς όμως να απειλεί. Στη συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν καλός, αφού τα πολλά λάθη και των δύο ομάδων αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα. Από το 60′ και για ένα τέταρτο, το παιχνίδι έγινε σκληρό, με πολλά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή, Βάτσιο να βγάζει συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Στο 84’ ο Νάγκι έκανε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις του παιχνιδιού με το γυριστό σουτ του Μανού Γκαρθία και δεν ανησύχησε σε κεφαλιά του Μπράμπετς στην εξέλιξη της φάσης. Ηταν και η καλύτερη στιγμή μέχρι το τέλος του ματς. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τσίνο, Τούτου, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Παμλίδης, Κόντε (63′ Λέο Μπαπτίστ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Ντουκουρέ (57′ Βέλεθ), Μπένετ (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο (72′ Μορόν), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Τζούρασεκ (57′ Μανού Γκαρθία), Ζαμόρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή