Ακάθεκτη προς τον τίτλο η Ιντερ, 4-2 τη Ρόμα στο Ολίμπικο

Ακάθεκτη προς τον τίτλο η Ιντερ, 4-2 τη Ρόμα στο Ολίμπικο

Η Ιντερ νίκησε με 4-2 τη Ρόμα στο Ολίμπικο και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανατροπή στην ανατροπή, η Ιντερ πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο επικρατώντας της Ρόμα με 4-2 και φουλάρει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

H Ιντερ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε ακόμα ένα βήμα τίτλου. Οι «νερατζούρι» συνέχισαν ακάθεκτοι, πέρασαν νικηφόρα από το Ολίμπικο, καθώς επικράτησαν 4-2 της Ρόμα. Ετσι, βρέθηκαν στο +7 από τη «Μεγάλη Κυρία», με τους Τζαλορόσι να μένουν στην 5η θέση. Η Ιντερ κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με τον Ατσέρμπι, ωστόσο η Ρόμα με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κλείσει το α’ μέρος μπροστά στο σκορ. Ο Μαντσίνι στο 28΄έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 44′ ο Ελ Σαράουι σημείωσε το 2-1. Στην επανάληψη, η Ιντερ έκανε ό,τι ήθελε στο παιχνίδι. Ο Τουράμ στο 49΄ισοφάρισε, ενώ στο 56΄ο Ανχελίνιο πέτυχε το 3-2. Η Ρόμα στην καλύτερή της στιγμή στο 89΄βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Λουκάκου έχασε το τετ α τετ. Στις καθυστερήσεις ο Μπαστόνι διαμόρφωσε το 4-2.

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Χάουσεν, Ανχελίνιο (61′ Σπινατσόλα), Κριστάντε (61′ Μπόβε), Παρέδες, Πελεγκρίνι (76′ Μπαλντάντσι), Ντιμπάλα (87′ Αζμούν), Ελ Σαράουι (76′ Ζαλέφσκι), Λουκάκου.

Ιντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι (63′ Ντε Φράι), Μπαστόνι, Νταρμιάν (75′ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο (75′ Κάρλος Αουγκούστο), Λαουτάρο (75′ Αρναούτοβιτς), Τουράμ (87′ Σάντσες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή