Τεσσάρα για τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης

Τεσσάρα για τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης

Με υπέροχο γκολ του Βινίσιους Ζούνιορ, δύο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ και ένα του Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Τζιρόνα (4-0) και την άφησε πέντε βαθμούς πίσω στη μάχη τίτλου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολάρα του Βινίσιους Ζούνιορ, δύο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ που αποχώρησε τραυματίας και ένα του Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ότ,ι ήθελε την Τζιρόνα (4-0) και την άφησε πέντε βαθμούς πίσω στη μάχη τίτλου στη La Liga. Παράλληλα, απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι είναι το απόλυτο φαβορί για να «κόψει πρώτη το νήμα».

Η Ρεάλ, παράλληλα, μετά το σοκ με την Ατλέτικο στις καθυστερήσεις, μία εβδομάδα νωρίτερα (1-1), με το αποψινό της «τρίποντο» πήρε μεγάλη ψυχολογική «ντόπα» ενόψει του πρώτου νοκ άουτ αγώνα των «16» του Champions League με τη Λειψία, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (13/02) επί γερμανικού εδάφους.

Αντίθετα, η Τζιρόνα γνώρισε βαριά ήττα στη Μαδρίτη, μόλις τη 2η φετινή της (και αυτή από τη Ρεάλ) με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -5 από την κορυφή. Δεν σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς και, πλέον, καλείται να βρει απαντήσεις. Στο 6΄ ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Μπέλινκγχαμ με γκολ στο 36′ και στο 54΄. Στο 61΄ Ροντρίγκο διαμόρφωσε το 4-0. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή