Η «σκυτάλη» στο Κύπελλο με ακόμη ένα ντέρμπι

Η «σκυτάλη» στο Κύπελλο με ακόμη ένα ντέρμπι

Αύριο ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμη καθίσει η σκόνη από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα και στο 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ήδη κινούμαστε σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς αύριο ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό (διαιτητής ορίσθηκε ο ελίτ Ολλανδός Λίντουτ και VAR ο επίσης Ολλανδός Μπλανκ), ενώ η αυλαία της διοργάνωσης ανοίγει σήμερα στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αρη (διαιτητής Διαμαντόπουλος, VAR Παπαπέτρου), με τους δύο αγώνες να γίνονται με την παρουσία των οπαδών στις εξέδρες.

Στη «μάχη των δικεφάλων» την Κυριακή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε χάρη στο γκολ του Κετζιόρα στο 88΄ να κρατήσει την κορυφή, ενώ η Ενωση έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο, έχοντας προηγηθεί στο 47΄ με τον Ελίασον, και να ανέβει αυτή στην πρώτη θέση, κάτι που δεν έχει καταφέρει από την έναρξη της φετινής κούρσας του πρωταθλήματος. Η ισοπαλία στην Τούμπα ευνόησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρά τις πολλές αλλαγές του Φατίχ Τερίμ στην 11άδα πέρασε εύκολα από τις Σέρρες επικρατώντας με 3-0 του Πανσερραϊκού και ανέβηκε στη 2η θέση. Oι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στον Ολυμπιακό, μετά το εύκολο 4-0 του Σαββάτου επί του ΟΦΗ, κινούνται πλέον στους ρυθμούς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα και θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Conference League.

• Με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Κηφισιά κατονομάζει τον Αχιλλέα Μπέο ως το άτομο που επιτέθηκε ρατσιστικά στον επιθετικό της ομάδας, Αντρέα Τετέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή