Σακκαρη: Ηττήθηκε στην Ντόχα και έμεινε εκτός Τοp 10

Σακκαρη: Ηττήθηκε στην Ντόχα και έμεινε εκτός Τοp 10

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στην πρεμιέρα της με 2-1 σετ από τη Λίντα Νόσκοβα, στο τουρνουά της Ντόχα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε στην Ντόχα και για πρώτη φορά μετά τις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 μένει εκτός Τοp 10. Απέναντι στη Λίντα Νόσκοβα, η οποία πριν ένα μήνα απέκλεισε τη Σβιόντεκ στο Australian Open, ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 6-7 (2), 5-7 σε 2 ώρες και 15 λεπτά), σε ένα ματς που είχε στο δεύτερο σετ προβάδισμα 5-2, match point στο 5-3 και δικό της σερβίς στο 5-4. 

Η Σάκκαρη ξεκίνησε κρατώντας το σερβίς της με δύο winners και αμέσως μετά έκανε break πιέζοντας σωστά τη Νόσκοβα. Η αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας μείωσε σε 5-3, όμως η Σάκκαρη έφτασε αμέσως μετά στην κατάκτηση του σετ.

Με break για τη Σάκκαρη άρχισε το δεύτερο σετ, η οποία έφτασε στο 2-0, αφού έσβησε δύο break στη συνέχεια, της 19χρονης Τσέχας. Η Νόσκοβα μείωσε σε 2-1 με ένα ωραίο drop shot, όμως η Σάκκαρη με smash κράτησε το σερβίς της για το 3-1. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Εκανε δύο συνεχόμενα διπλά λάθη στο σερβίς και πρόσφερε εύκολο break στη Νόσκοβα που ισοφάρισε σε 5-5. Τα λάθη της Σάκκαρη έφεραν την ισοφάριση από τη Νέσκοβα. 

Στο τρίτο, αμφότερες κράτησαν το σερβίς τους χωρίς να κινδυνέψουν με break point ως το 3-2 της Σάκκαρη. Εκεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρήκε ευκαιρία να σπάσει το σερβίς της Νόσκοβα, αλλά δεν τα κατάφερε και ήρθε το 3-3. Στο 5-5 η Σάκκαρη έκανε πάλι αβίαστα λάθη, η Νόσκοβα έσπασε το σερβίς και τελικά η Τσέχα πήρε μια μεγάλη πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή