Κύπελλο: Ο Αρης έκανε μεγάλο βήμα για τον τελικό, 1-0 τον Παναιτωλικό

Κύπελλο: Ο Αρης έκανε μεγάλο βήμα για τον τελικό, 1-0 τον Παναιτωλικό

Με γκολ του Βέλεθ στο 64ο λεπτό, ο Αρης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης πήρε… κεφάλι για τον τελικό. Ο Βέλεθ αφού στο πρώτο μέρος είχε τρομερές τοποθετήσεις, στην επανάληψη με κεφαλιά βρήκε γκολ νίκης και το 1-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό κάνει τους Θεσσαλονικείς μεγάλο φαβορί ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου. 

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, έβαλε τον Αρη στην περιοχή του και πίεσε. Στο 14ο λεπτό ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά, με τον Κουέστα να κάνει μια μεγάλη επέμβαση. Ο Αρης βελτιώθηκε δημιουργικά μετά το 30ό λεπτό και προσπάθησε να βρει δίχτυα. Στο 41’ η ομάδα του Ακη Μάντζιου είχε σημαντική ευκαιρία, όταν συνεργάστηκαν εξαιρετικά Μάνου Γκαρθία και Σαβέριο, αλλά ο Τσάβες έδιωξε σε κόρνερ από θέση τετ-α-τετ. 

 

Καλύτερα μπήκε ο Αρης στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64ο λεπτό βρήκε δίχτυα. Ο Μάνου Γκαρθία έκανε μια ωραία σέντρα και ο Βέλεθ που ήρθε με φόρα, πήρε την καρφωτή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, ο Μάντζιος έριξε τον Ροζ και θωράκισε ακόμη περισσότερο την άμυνά του, με αποτέλεσμα να κρατάει τους Αγρινιώτες μακριά από την περιοχή του Κουέστα. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντόπουλος απέβαλε τον Μαυρία για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζαμόρα, αλλά μετά από on field review ο ρέφερι την πήρε πίσω και «κιτρίνισε» τον μπακ του Παναιτωλικού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή