Ολυμπιακός: Κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στη Superleague για να αναβληθεί το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτο Δ.Σ. της Superleague μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15/02) στις 15:45 έπειτα από το αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στις 13/02, ώστε να αναβληθεί το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18/02-20:30) στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:45, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024 (ώρα 20.30), εκ νέου ορισμός αυτού και τυχόν συνεπαγόμενες αλλαγές στον ορισμό αγώνων των επόμενων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου (24η, 25η και 26η αγωνιστική) και στο ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 1 ανδρών.

Σημειώνεται ότι η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα αφορά, μεταξύ άλλων, τον επικείμενο αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός» που έχει οριστεί για την Κυριακή 18/2/2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT