Πόλο Γυναικών: Χάθηκε στα πέναλτι η πρόκριση της Eθνικής στον τελικό

Πόλο Γυναικών: Χάθηκε στα πέναλτι η πρόκριση της Eθνικής στον τελικό

Οι παίκτριες της Εθνικής πάλεψαν, λύγισαν όμως από την Ουγγαρία στα πέναλτι με 13-11 (κ.α. 9-9), στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα. Η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το χάλκινο απέναντι στην Ισπανία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Eθνική πόλο των γυναικών «άγγιξε» την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, αλλά δεν τα κατάφερε, λύγισε στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης με 13-11 στα πέναλτι από την Ουγγαρία, σε ένα ματς όπου είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα, ισοφαρίστηκε (9-9), 21 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Μαγυάρες ήταν πιο ψύχραιμες και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής (16/2), όπου θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ (όπως το 2022 στη Βουδαπέστη), ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 11:00, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-1, 2-2

Τα πέναλτι: 4-2

Ουγγαρία (Μίχοκ): Μαγκιάρι, Ζίλαγκι 3, Βάλι 1, Γκουρισάτι 1, Μάχιου, Πάρκες 3, Μάτε, Κέζτελι 1, Λεϊμέτερ 2, Ριμπάνσκα, Γκάρντα 2, Νέζμελι, Χόρβατ.

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 4, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή