Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Παρί, προβάδισμα η Λάτσιο

Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Παρί, προβάδισμα η Λάτσιο

Με πέναλτι του Ιμόμπιλε η Λάτσιο νίκησε με 1-0 τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League - Μεγάλο βήμα πρόκρισης η Παρί

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πέναλτι του Ιμόμπιλε η Λάτσιο νίκησε με 1-0 τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε τονίσει πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να φοβηθεί τους Βαυαρούς και όντως μπήκε με τη σωστή νοοτροπία στο ματς προσπαθώντας για το καλύτερο. Οι Γερμανοί έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κίμιχ, Κέιν, ενώ στο 40ο λεπτό ο Μουσιάλα δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά μετά την πάσα του Μίλερ.  

Η Λάτσιο, μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, έχασε μεγάλο τετ α τετ με τον Ισακσεν, αλλά στο 69′ ο Δανός ανατράπηκε από τον Ουπαμεκανό, ο Γάλλος αποβλήθηκε και ο Ιμόμπιλε από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 1-0. Η Λάτσιο αμύνθηκε ιδανικά μέχρι το τέλος, ενώ θα μπορούσε στο τέλος με τον Λουίς Φελίπε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. 

 

Τεράστιο βήμα πρόκρισης η Παρί

Δυο Γάλλοι έφεραν την Παρί μια ανάσα από την πρόκριση. Μπαπέ και Μπαρκολά με τα γκολ τους οδήγησαν τους Παριζιάνους στη νίκη με 2-0 επί της μαχητικής Σοσιεδάδ, που μπαίνουν σε τροχιά πρόκρισης για τους «8» του Champions League. Ο Κιλιάν Μπαπέ στο 58΄άνοιξε το σκορ και στο 70′ ο Μπαρκολά διαμόρφωσε το 2-0, που δίνει στους Γάλλους ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα. 

 

Tα ματς της φάσης των «16»

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

Ιντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 20/02

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ 20/02

Πόρτο – Αρσεναλ 21/02

Νάπολι  – Μπαρτσελόνα 21/02

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή