Ο Αρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

Ο Αρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

Με εύστοχο πέναλτι του Μορόν και γκολ του Νταρίντα, ο Αρης πέρασε εύκολα (2-0) από το Περιστέρι- Πέμπτη σερί ήττα για τον Ατρόμητο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά τον Τσιντώτα στο 17’ όταν ο Μορόν εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 22’ ο Μάνου Γκαρθία πήγε να βάλει ένα… τρελό γκολ με μακρινό σουτ που επιχείρησε όντας εκτός ισορροπίας, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 29’ είχαμε τη φάση του ματς. Ο Ατρόμητος έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Κούεν ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση για να δει τον Κουέστα να κάνει υπέροχη επέμβαση. Πριν εκτελεστεί το κόρνερ, ο VAR ειδοποίησε τον Τσέτσιλα για πιθανό πέναλτι υπέρ του Άρη. Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση, με τον Μορόν να εκτελεί εύστοχα, σκοράροντας για 12η φορά στη φετινή σεζόν.

Ο Άρης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο 47’ με τον Μορόν να σουτάρει αλλά τον Τσιντώτα να διώχνει εντυπωσιακά. Ο Άρης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 62’ όταν ο Σουλεϊμάνοφ μπήκε στη μεγάλη περιοχή με όμορφη ατομική ενέργεια πλασάροντας λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα. Ο Άρης είχε την ουσία και στις καθυστερήσεις ο Ντάριντα με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. 

Ατρόμητος (Καπλάνοβιτς, 4-3-3): Τσιντώντας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούεν (84’ Βέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (55’ Βαλέντσια) – Ρομπάιγ (73’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά, Αντζιέλσκι

Άρης (Μάντζιος, 4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι – Βέλεθ (83’ Ντουκουρέ), Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ (83’ Ζαμόρα), Γκαρθία (63’ Βερστράτε), Μπένετ (46’ Σαβέριο) – Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή