Επιασε κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 την Κηφισιά

Επιασε κορυφή η ΑΕΚ, 3-0 την Κηφισιά

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Κηφισιά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Super League

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ παρά τις πολλές απουσίες, με ασφυκτική πίεση από το πρώτο μέρος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Κηφισιά των δέκα παικτών λόγω της αποβολής του Σπίνου. Με το 3-0 βρέθηκε στην κορυφή περιμένοντας και το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να νικήθηκε στο πέναλτι από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά στη συνέχεια με δύο κεφαλιές επιβεβαίωσε τη φόρμα του και οδήγησε την Ενωση σε μια εύκολη νίκη, με τον Λιούμπισιτς στο φινάλε να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (71΄ Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71΄ Πιζάρο), Τσούμπερ (70΄ Αραούχο), Γκαρσία (70΄ Άμραμπατ)

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (73΄ Μποτία), Τσανάτζια, Σολόα (57΄ Κλωναρίδης), Μενέντες (9΄ Βαφέας), Μπιφουμά (57΄ Πρίτσας), Ματέους, Οζέγκοβιτς (73΄ Τετέι) 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT