Προβάδισμα πρόκρισης η Ιντερ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Ντόρτμουντ και PSV

Προβάδισμα πρόκρισης η Ιντερ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Ντόρτμουντ και PSV

Η Ίντερ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά. Η Ντόρτμουντ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την PSV

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιντερ κράτησε στο μηδέν μια από τις καλύτερες φετινές επιθέσεις της διοργάνωσης και με γκολ του Αρναούτοβιτς επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Νερατζούρι εκμεταλλεύθηκαν μία από τις σπάνιες περιπτώσεις αμυντικής αδράνειας των παικτών του Σιμεόνε και στο 79ο λεπτό ο Μάρκο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το 1-0. Η νίκη αφιερώθηκε στη μνήμη του Αντρέας Μπρέμε, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 63 ετών.

Η Ντόρτμουντ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ολλανδία από την PSV και όλα θα κριθούν στη Βεστφαλία στις 13 Μαρτίου. Ο Ντόνιελ Μάλεν άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ στο 24′ και «πλήγωσε» την PSV στην οποία αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια (2017-2021).

Ο Ολλανδός σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες σε ματς του Champions League. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέναλτι του Ντε Γιονγκ στο 56΄ με τον έμπειρο φορ να διανύει εκπληκτική σεζόν και να πλησιάζει τα 30 τέρματα στη σεζόν. 

Αποτελέσματα

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  0-1

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

Ιντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης        1-0

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ         1-1

Πόρτο – Αρσεναλ  21/02

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 21/02

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή