Μπάσκετ: Χωρίς Βέσελι η Τσεχία απέναντι στην εθνική Ελλάδος

Μπάσκετ: Χωρίς Βέσελι η Τσεχία απέναντι στην εθνική Ελλάδος

Το νέο ξεκίνημα της εθνικής μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολλά χαμόγελα αλλά και αρκετή ένταση και μπόλικα… ιδιαίτερα κύλησε η προχθεσινή πρώτη προπόνηση, το νέο ξεκίνημα της εθνικής μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του πολύπειρου Γιαν Βέσελι, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευθεί τη διακοπή της Ευρωλίγκας για να ξεκουράσει το σώμα του, όπως τόνισε. Αντίθετα, ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, θα αγωνιστεί κανονικά, όπως και οι Μπάλβιν, Χρούμπαν.

Η ελληνική ομάδα στη συνέχεια θα μεταβεί στη Χάγη, όπου θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία (26.2) κλείνοντας το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης.

Σχετικά με τα εισιτήρια, μέχρι χθες είχαν προπωληθεί 5.000 για τον αγώνα με την Τσεχία (23.2, 21.00).

Το προολυμπιακό

Το πλήρες πρόγραμμα των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά (2 έως 7 Ιουλίου) του 2024 δημοσίευσε η FIBA. Η εθνική Ελλάδος θα παίξει στο τουρνουά του ΣΕΦ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα δύο γκρουπ και το πρόγραμμα. Α΄: Σλοβενία, Νέα Ζηλανδία, Κροατία. Β΄: Αίγυπτος, Ελλάδα, Δομινικανή Δημοκρατία. 2 Ιουλίου: Αίγυπτος – Δομ. Δημοκρατία (17.30), Σλοβενία – Κροατία (21.00). 3 Ιουλίου: Κροατία – Νέα Ζηλανδία (17.30), Δομ. Δημοκρατία – Ελλάδα (21.00). 4 Ιουλίου: Ν. Ζηλανδία – Σλοβενία (17.30), Ελλάδα – Αίγυπτος (21.00). 6 Ιουλίου: ημιτελικοί (1οι με 2ους) 17.30 και 21.00. 7 Ιουλίου: τελικός (21.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή