Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Ντουμπάι, ήττα 2-0 από την Παολίνι

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Ντουμπάι, ήττα 2-0 από την Παολίνι

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στο 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι, αφού γνώρισε την ήττα από την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι με 2-0 σετ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη νίκη επί της Εμα Ναβάρο, η Μαρία Σάκκαρη δεν έμεινε στο μονοπάτι των επιτυχιών, καθώς ηττήθηκε από την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι με 6-4, 6-2 και αποχαιρέτησε από τη φάση των «16» το 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Με τον Βέλγο Ζιλιέν Κανίνα να την καθοδηγεί προπονητικά, η Σάκκαρη προσπαθεί να βρει ρυθμό και πατήματα. Οπως στον αγώνα με την Ιταλίδα Παολίνι, όπου η Ελληνίδα παίκτρια άρχισε καλά και στα δύο σετ (3-1, 2-0), όμως κάπου στην πορεία δεν κατάφερε να βρει το παιχνίδι της. Η 28χρονη Ιταλίδα, με εξαιρετικό σερβίς προσπέρασε με 4-3, διευρύνοντας το σερί στα τρία κερδισμένα games.

Η Σάκκαρη σταμάτησε αυτό το σερί ισοφαρίζοντας εύκολα σε 4-4, με την Παολίνι να διατηρεί το προβάδισμα, να εκμεταλλεύεται τα λάθη της αντιπάλου και να επικρατεί με 6-4 σε 41 λεπτά.

Η Σάκκαρη άρχισε ξανά με break το 2ο σετ και έχοντας 10-1 στους πόντους, προηγήθηκε 2-0 και 0-40 στο 3ο game, όμως η Παολίνι έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να κλείσει το σετ με 6-2 σε 41 λεπτά, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή