Buzzer beater η Πόρτο, ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπαρτσελόνα

Buzzer beater η Πόρτο, ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπαρτσελόνα

Η Πόρτο με buzzer beater του Γκαλένο επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ισοπαλία 1-1 στην Ιταλία ανάμεσα στη Νάπολι και την Μπαρτσελόνα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το buzzer beater του Γκαλένο στο 90΄+4 έβαλε την Πόρτο σε «θέση οδηγού» απέναντι στην Άρσεναλ (1-0) για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League.

Στην επιστροφή της σε νοκ άουτ ματς του Champions League μετά τη σεζόν 2016-2017, η Άρσεναλ έδειξε ότι ήθελε περισσότερο να διαφυλάξει τα νώτα της και στο φινάλε το πλήρωσε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Κάκιστοι οι Λονδρέζοι δεν είχαν καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι, αντίθετα, η Πόρτο είχε υπομονή και με γκολ στην τελευταία φάση του ματς πήρε προβάδισμα. Ο ίδιος παίκτης που πέτυχε την γκολάρα της χρονιάς, ήταν αυτός, όπου στο 13ο λεπτό έχασε και τη φάση της… χρονιάς. 

 

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπαρτσελόνα και Νάπολι

Το αποψινό 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» αφήνει εντελώς ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στον ιταλικό νότο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 60΄. Αυτό ήταν το 31ο γκολ του «Λέβα» σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League (τέταρτος στην σχετική λίστα), αλλά και το πρώτο της Μπάρτσα σε νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από… τρία χρόνια και το τέρμα του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο, 15 λεπτά μετά οι «παρτενοπέι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βίκτορ Οσιμέν. Στο φινάλε, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πλησίασαν στο 2-1, όταν σουτ του Γκιντογκάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Μερέτ.

 

Tα αποτελέσματα της φάσης των «16»

Λειψία -Ρεάλ Μαδρίτης  0-1

(48΄ Μπραχίμ Ντίαζ)

Κοπεγχάγη -Μάντσεστερ Σίτι  1-3

(34΄ Μάτσον – 10΄ Ντε Μπρόινε, 45΄+1΄ Μπερνάρντο Σίλβα, 90΄+3΄ Φόντεν)

Λάτσιο -Μπάγερν Μονάχου   1-0

(69΄πεν. Ιμόμπιλε)

Παρί Σεν Ζερμέν -Ρεάλ Σοσιεδάδ    2-0

(58΄ Μπαπέ, 70΄ Μπαρκολά)

Ιντερ -Ατλέτικο Μαδρίτης     1-0

(79΄ Αρναούτοβιτς)

Αϊντχόφεν -Ντόρτμουντ    1-1

(56΄πεν. Λ. Ντε Γιονγκ – 24΄ Μάλεν)

Πόρτο -Αρσεναλ       1-0

(90΄+4  Γκαλένο)

Νάπολι -Μπαρτσελόνα   1-1

(75΄ Οσιμέν – 60΄ Λεβαντόφσκι)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή