Αίτημα αναβολής λόγω Εθνικής

Αίτημα αναβολής λόγω Εθνικής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτημα στη Σούπερ Λιγκ 1 να αναβάλει τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Μαρτίου, απέστειλε η ΕΠΟ. Ο λόγος, το γεγονός ότι την Πέμπτη 21 Μαρτίου η Εθνική δίνει το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν στην «OPAP Arena», στον ημιτελικό των πλέι οφ του Euro 2024, όπου αν καταφέρει να προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν νωρίτερα όλους τους διεθνείς προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του αγώνα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τη Λίγκα εφόσον Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προχωρήσουν στα προημιτελικά του Conference League, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή των αγώνων τους για το πρωτάθλημα. Το χρονοδιάγραμμα ούτως ή άλλως είναι πολύ σφιχτό, αφού η οδηγία της UEFA είναι να ολοκληρωθούν οι εγχώριες διοργανώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα ενόψει του Euro που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου. Η διοργανώτρια αναμένεται να εξετάσει το αίτημα εντός της εβδομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή