Σούπερ Λιγκ 1: Μάχη για το τελικό πλασάρισμα

Σούπερ Λιγκ 1: Μάχη για το τελικό πλασάρισμα

Στη σέντρα σήμερα για την προτελευταία αγωνιστική της

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της 25ης, προτελευταίας αγωνιστικής. Τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» της βαθμολογίας το τοπίο παραμένει θολό, καθώς οι διαφορές είναι μικρές και πολλά μπορούν να ανατραπούν στις δύο ακόμη στροφές που απομένουν μέχρι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή αλλά και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία.

Το πιο σημαντικό από τα παιχνίδια γίνεται στη «Λεωφόρο», όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας γκέλες, με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1), και πλέον δεν έχουν άλλο περιθώριο για απώλειες βαθμών και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους. Από επικεφαλής της κούρσας είναι ήδη στο -3 από την ΑΕΚ, γεγονός που έχει φέρει αρκετή γκρίνια, καθώς και πρόστιμο 200.000 ευρώ στους παίκτες από τη διοίκηση, με τον Φατίχ Τερίμ να καλείται για διαχειριστεί την πρώτη κρίση από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία. Από την άλλη ο Αρης, που μετρά δύο συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα και οκτώ ματς αήττητος συνολικά, είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μυαλό βρίσκεται περισσότερο στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τετάρτη στο «Βικελίδης».

Ολα ανοιχτά σε κορυφή και «ουρά» – Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αρη – Παναθηναϊκού.

Επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο έχει ο Ολυμπιακός, όπου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό που μάχεται για την παραμονή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 4 στα 4 με τον Μπεντιλίμπαρ στον πάγκο, αλλά την Κυριακή καρδιοχτύπησαν κόντρα στον Αστέρα στο Φάληρο μέχρι να φτάσουν στην ανατροπή. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχει φαινομενικά τουλάχιστον το πιο εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην «Opap Arena», ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο έχει κερδίσει πολύ εύκολα τις τρεις προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν φέτος, μία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στο «Πανθεσσαλικό», όπου ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς πάντως να είναι πιο άνετοι έπειτα από τους τέσσερις βαθμούς που πήραν στα δύο ματς με τον Δέλλα στον πάγκο τους. Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την Κηφισιά, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθειά τους για την εξάδα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, που την Κυριακή έκαναν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό, θα κυνηγήσουν μια ακόμη έκπληξη στη μάχη επιβίωσης που δίνουν σε κάθε αγωνιστική. Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, που θέλει τη νίκη για να μπει όσο πιο άνετα γίνεται στα πλέι άουτ, παίζει με τη Λαμία, που από την πλευρά της θέλει να σφραγίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή