Formula 1: Ο Φερστάπεν στην πρώτη pole position της χρονιάς

Formula 1: Ο Φερστάπεν στην πρώτη pole position της χρονιάς

Ο πρωταθλητής με τη Red Bull Μαξ Φερστάπεν άρχισε... όπως ολοκλήρωσε πέρυσι, με την πρώτη θέση στις κατατακτήριες του Σακχίρ.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 είχαν πρωταγωνιστή τον Μαξ Φερστάπεν ο οποίος με τη Red Bull Racing κατέκτησε την pole position. Ετσι, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση το GP Μπαχρέιν.

Ο Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari προσπάθησε να διεκδικήσει την pole αλλά τελικά περιορίστηκε στη 2η θέση, ενώ ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes-AMG πήρε την 3η θέση.

Η βελτίωση στον χρόνο ήρθε για πολλούς οδηγούς, αλλά πιο πολύ για τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος σφράγισε το ξεκίνημα της νέας σεζόν με την pole position. Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν κατάφερε τελικά να τον απειλήσει και περιορίστηκε στη 2η θέση που όμως του εξασφαλίζει εκκίνηση από την πρώτη σειρά στον αγώνα της Κυριακή. 

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας

qp

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή