Ανατροπή με Φόντεν η Σίτι, 3-1 τη Γιουνάιτεντ στο «Ετιχαντ»

Ανατροπή με Φόντεν η Σίτι, 3-1 τη Γιουνάιτεντ στο «Ετιχαντ»

Η άντσεστερ Σίτι με ανατροπή στο β΄ μέρος και σούπερ τον Φόντεν επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διατηρήθηκε σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα πριν το απόλυτο ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ (10/03), 
Η Μάντσεστερ Σίτι με «αέρα» πρωταθλήτριας επέβαλε την ισχύ της στο ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ και έμεινε στο κατόπι της πρωτοπόρου Λίβερπουλ.

Οι Πολίτες με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Φόντεν των δύο τερμάτων έκαναν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και βρίσκονται πλέον μόλις έναν βαθμό μακριά από τους Reds.

Για την ομάδα του Τεν Χαγκ, που έμεινε από δυνάμεις, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από την τετράδα.

Ο Ράσφορντ με τρομερό γκολ άνοιξε το σκορ, ωστόσο η Σίτι έκανε την ανατροπή. Ο Φιλ Φόντεν μπορεί να νικήθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον Ονάνα στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, ωστόσο, στο β΄ μέρος με δύο υπέροχα γκολ έβαλε τους «πολίτες» σε «θέση οδηγού» για να «σφραγίσει» το «τρίποντο» ο Ερλινγκ Χάαλαντ στο 90΄+1 (ο Νορβηγός στο πρώτο μέρος είχε αστοχήσει προ κενής εστίας).

Το πρώτο «διπλό» στην έδρα της εκ των ουραγών, Μπέρνλι, μετά τη σεζόν 2017/2018 και πρώτο «τρίποντο» μέσα στο 2024 πανηγύρισε σήμερα η Μπόρνμουθ με 2-0. 

Τα αποτελέσματα
Μπρέντφορντ-Τσέλσι              2-2
Έβερτον-Γουέστ Χαμ              1-3
Φούλαμ-Μπράιτον                 3-0
Νιούκαστλ-Γουλβς                3-0
Νότιγχαμ Φόρεστ-Λίβερπουλ       0-1
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας           3-1
Λούτον-Άστον Βίλα               2-3
Μπέρνλι-Μπόρνμουθ               0-2
Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γ.   3-1
Σέφιλντ Γιουν.-Άρσεναλ         4/03

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή