Στο 97′ ο Αρης έστειλε στην κορυφή τον ΠΑΟΚ

Στο 97′ ο Αρης έστειλε στην κορυφή τον ΠΑΟΚ

Το πέναλτι του Μορόν στο 97' γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή κι έστειλε εκεί τον ΠΑΟΚ στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Στην 3η θέση ο Ολυμπιακός

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σερί του Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι «Ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 26η αγωνιστική της Super League και συνεχίζουν σε τροχιά κορυφής. Μάλιστα πέρασαν στην 3η θέση, ενώ βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή. Τα γκολ πέτυχαν ο Γιουσέφ Ελ Κααμπι (26΄,45+6΄πεν.) και ο Στέφαν Γιόβετιτς (87΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν σε όλο το ματς, λόγω αποβολής του Μπαριέντος στο 6΄. Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα και τέταρτη φορά με τον Ποντένσε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά την υπόδειξη του VAR. 

O ΠΑΟΚ συνέχισε την παράδοση, πέρασε από τη Λαμία και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύθηκε το «δώρο» του Αρη, επικράτησε 2-0 και τελείωσε την κανονική διάρκεια στο +1 από την ΑΕΚ. Τη λύση για τον ΠΑΟΚ την έδωσε το μακρινό σουτ του Τάισον στο 71ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και με τη δεύτερη προσπάθεια του κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Κοσέλεφ κάνοντας το 0-1. Στις καθυστερήσεις ο Μπάμπα Ράχμαν σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου γράφοντας το 0-2.

 

Ο Λορέν Μορόν είχε την τελευταία ευκαιρία και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-3 μεταξύ Άρη και ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» ρίχνοντας την «Ένωση» από την κορυφή. Απίθανο παιχνίδι με τρεις ανατροπές. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, ο Αρης, όμως έκανε την ανατροπή με τέρματα των Φετφατζίδη, Σαβέριο για να ακολουθήσει η αντίδραση της ΑΕΚ με Βίντα και Πόνσε. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα έφευγε με το 2-3, ήρθε η φάση του 95ου λεπτού με το χέρι του Βίντα και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λορέν Μορόν.

Σε συναρπαστικό ματς, στο οποίο ο ΟΦΗ προηγήθηκε δυο φορές (2-2), ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στην ισοπαλία, χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο! Ένα αποτέλεσμα που «έριξε» τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο φίνις της κανονικής περιόδου. Οι Χιμένεθ (21’) και Ισέκα (81’ πέναλτι) έδωσαν το προβάδισμα στον ΟΦΗ, οι Ιωαννίδης (36’) και Σπόραρ (83’) ισοφάρισαν και τις δύο φορές για τους «πράσινους», που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι στο 54’ με τον Ιωαννίδη.

 

Η Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο Παναιτωλικός είχε τις απαντήσεις και «απέδρασε» από την Καισαριανή με ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι ουραγών της Super League. Ο Οζέγκοβιτς σκόραρε δις για τους γηπεδούχους (23΄πεν., 56΄) ενώ τα γκολ για την ομάδα του Αγρινίου σημείωσαν οι Ζοάο Πέδρο (54΄), Μλάντεν (77΄).

 

Ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και το αριθμητικό πλεονέκτημα του (στο 74΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κιβρακίδης), κλείνοντας με ισοπαλία 1-1 τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ριένστρα έδωσε το προβάδισμα στους Γιαννιώτες στο 37΄, ενώ στο 58΄ ο Αντζιέλσκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τον Ατρόμητο

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο ο Πανσερραϊκός που επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Ουάρντα (45+4΄, 76΄), ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε προσωρινά ο Καλτσάς (45+6΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή