Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα (85-67) από το Περιστέρι και φουλάρει για Βίρτους

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα (85-67) από το Περιστέρι και φουλάρει για Βίρτους

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Basket League ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε του Περιστερίου bwin με 85-67 και βρέθηκε στο 17-2 στη βαθμολογία. Είχε εξαιρετικά διαστήματα σε επίθεση και άμυνα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Σπανούλη έπεσε στο 12-7, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, ο Γουόκαπ έπεσε άτσαλα στο παρκέ και ο Μπαρτζώκας τον αντικατέστησε προληπτικά. Ο Αμερικανός πάντως έδειξε πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Ενταση σημειώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ζητήθηκε εκκένωση της κάτω εξέδρας πίσω από τη μπασκέτα. Ο Σπανούλης αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος.

Για τους νικητές, ο Πίτερς είχε 19 πόντους, ενώ 13 μέτρησε ο Κάνααν. Στον αντίποδα, ο Μήτρου Λονγκ είχε 14 πόντους, ενώ ο Τόμπσον με τον Χουγκάζ πρόσθεσαν από 10.

Στο β΄ δεκάλεπτο το Περιστέρι μείωσε σε 33-36, ωστόσο ο Ολυμπιακός με ένα 9-0 σερί πάτησε γκάζι και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Στο β΄ μέρος οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμό, εκτόξευσαν τη διαφορά και στο τέλος επικράτησαν με 85-67. 

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 39-48, 48-70, 67-85

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή