Στα προημιτελικά του Champions League Μπάγερν και Παρί

Στα προημιτελικά του Champions League Μπάγερν και Παρί

Η Μπάγερν έκανε την ανατροπή, επικράτησε 3-0 στο Μόναχο της Λάτσιο και βρέθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Ραντεβού για τους «8» έκλεισε και η Παρί, μετά τη δεύτερη νίκη (2-1) κόντρα στη Σοσιεδάδ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πλάτη στον… τοίχο ήταν η Μπάγερν, αφού κόντρα στη Λάτσιο έπαιζε όλη τη χρονιά της.

Οι Βαυαροί έμειναν εκτός κυπέλλου, στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -10 από την κορυφή, ωστόσο στο Champions League συνεχίζουν στα προημιτελικά.

Η Μπάγερν επικράτησε 3-0 των «Λατσιάλι», έκανε την ανατροπή (ήττα 1-0 στην Ιταλία) και δεν έμεινε εκτός στόχων από τις αρχές Μαρτίου. Παράλληλα, ο Τόμας Τούχελ πήρε… παράταση, κάτι που δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί με τον κόουτς της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι.

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη, πίεσε, ωστόσο τη μεγάλη φάση την είχε η Λάτσιο στο 37′, όταν ο Ιμόμπιλε από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση των Βαυαρών, όταν στο σουτ του Γκερέρο, ο Κέιν μπήκε στην πορεία του σουτ του για να πιάσει την κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ.

Στις καθυστερήσεις ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Μίλερ μπήκε στην πορεία της μπάλας από το βολέ του Ντε Λιχτ μετά από το κόρνερ και με κοντινή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Μπάγερν.

Στο 66′ η Μπάγερν σφράγισε την πρόκριση. Ο Κέιν βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, πήρε το ριμπάουντ στο σουτ του Σανέ και από κοντά διαμόρφωσε το 3-0.

Στο 71′ η Μπάγερν πλησίασε και σε τέταρτο τέρμα, αλλά το σουτ του Μίλερ σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Δεύτερη νίκη για την Παρί με ηγέτη τον Μπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε στην… άκρη τα θέματα με την καλοκαιρινή αποχώρηση του Μπαπέ, παρουσιάστηκε στο «Σαν Σεμπαστιάν» με «προίκα» το 2-0 του Παρισιού και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να πάρει την πρόκριση για τους «8».

Οι Γάλλοι επικράτησαν της Σοσιεδάδ με 2-1, έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις στο 15′ η Παρί άνοιξε το σκορ.

Ο Ντεμπελέ έπαιξε κάθετα στον Γάλλο σταρ, εκείνος υποδέχθηκε άψογα την μπάλα, συνέκλινε προς τα μέσα και με το δεξί πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις η Σοσιεδάδ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Κούμπο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 56′ η Παρί «σφράγισε» την πρόκριση. 

O Μπαπέ πήρε εξαιρετική πάσα από τον Λι, βγήκε φάτσα με το τέρμα και έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του κόντρα στη Σοσιεδάδ στη φάση των «16» του Champions League.

Οι Ισπανοί έχασαν ευκαιρίες να μειώσουν, κάτι που κατάφεραν στο 89′ με τον Μερίνο

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή