Προβάδισμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 2-0 τον ΠΑΟΚ

Προβάδισμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 2-0 τον ΠΑΟΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ και πήρε το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Μεγάλη ευκαιρία στο τέλος o Nτεσπόντοφ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο γκολ του εντυπωσιακού Πέτκοβιτς υποχρέωσαν σε ήττα, 2-0, τον ΠΑΟΚ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ένα δυνατό σουτ του Σούτσιτς έξω από την περιοχή στο 24ο λεπτό δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοτάρσκι. Οι Κροάτες απάντησαν στο 36’, με τον Μπατούρινα να κάνει το σουτ και να βλέπει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει. Ωστόσο, στην επόμενη φάση, μετά από ένα τραγικό λάθος του Γιόνι που γύρισε στα τυφλά την μπάλα προς τα πίσω, ήρθε το 1-0 για την Ντινάμο. Ο Πέτκοβιτς βγήκε τετ-α-τετ και παρότι το σουτ του σταμάτησε στον Κοτάρσκι, πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε. 

Ο ίδιος παίκτης στο 71′ πέτυχε το 2-0 και έκανε πολύ δύσκολο το έργο της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε στο τέλος να μπει ξανά στο «κόλπο» αλλά ο Μουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σ. Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς (72’ Κανέκο), Μπατούρινα (90+3’ Χαλίλοβιτς), Χότζα (46’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89’ Κουλένοβιτς)

Στον πάγκο: Ζάγκορατς, Σούταλο, Ζίβκοβιτς, Βρμπάντσιτς, Τσβέτκο
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (83’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας (69’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (60’ Ντεσπόντοφ)

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή