Στον τελικό του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών o Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Στον τελικό του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών o Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναθηναϊκό

O Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον κυριακάτικο τελικό του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ημιτελικού του F4 Γυναικών στο βόλεϊ, αφού επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν το πρώτο σετ, κέρδισαν το δεύτερο στις λεπτομέρειες, αλλά στα άλλα δύο είχαν τον έλεγχο και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό (23-25, 25-22, 25-19, 25-14). Εκεί, το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, η οποία πέρασε το εμπόδιο του Αρη.

Οι «πράσινες» με εντυπωσιακές άμυνες πήραν από το ξεκίνημα μια διαφορά που έφτασε στους 6 πόντους, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, όμως ηττήθηκε με 25-23. Οι «ερυθρόλευκες» απάντησαν, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες το δεύτερο σετ με 25-22.

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα. Οι «ερυθρόλευκες» απέκτησαν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκαν, φθάνοντας στο 25-19. Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός «ανέβασε» ταχύτητα και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 3-1, επικρατώντας με 25-14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή