F1: Απλά… ανίκητος ο Φερστάπεν

F1: Απλά… ανίκητος ο Φερστάπεν

Ο Ολλανδός πιλότος δείχνει ότι και φέτος θα είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από πολύ νωρίς ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει ότι και φέτος θα είναι το απόλυτο φαβορί για τον 4ο διαδοχικό τίτλο του στη F1. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull, μετά το «ποδαρικό»… με το δεξί στο 2024 στο Μπαχρέιν, έκανε το 2Χ2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, περνώντας πρώτος την καρό σημαία και στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, η Red Bull έκανε το 1-2 και στοn σημερινό αγώνα, καθώς ο Σέρχιο Πέρες τερμάτισε πίσω από τον Ολλανδό ομόσταυλό του, ενώ στο πόντιουμ ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος ο Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari. 

Ο Φερστάπεν με την επιτυχία του στον αγώνα του Μπαχρέιν έφτασε τις 9 σερί νίκες στη F1. Ωστόσο, ο οδηγός που «έκλεψε την παράσταση» στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ήταν ο 18χρονος, Oλι Μπέρμαν, ο οποίος μόλις χθες (8/03) κλήθηκε νa αντικαταστήσει τον Κάρλος Σάινθ στο μονοθέσιο της Ferrari (σ.σ. o Ισπανός υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας). 

Ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 2, παρότι εκκίνησε από την 11η θέση, τερμάτισε έβδομος, αφήνοντας πίσω του τους Λάντο Νόρις (McLaren) και Λιούις Χάμιλτον (Mercedes). Πίσω από την πρώτη τριάδα ακολούθησαν οι Πιάστρι, Αλόνσο, Ράσελ, Μπέρμαν, Νόρις, Χάμιλτον και Χούλκενμπεργκ.

Το επόμενο γκραν πρι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Μαρτίου στην Αυστραλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή