Επιασε κορυφή με τεσσάρα η ΑΕΚ

Επιασε κορυφή με τεσσάρα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 4-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» τη Λαμία στην πρεμιέρα των play off και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριακάτικος… περίπατος στη Λαμία για την ΑΕΚ που άρχισε νικηφόρα τα play off, αφού επικράτησε 4-0. Ετσι, πέρασε προσωρινά στην κορυφή περιμένοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Η ΑΕΚ από την αρχή κυριάρχησε στην αναμέτρηση, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, και προηγήθηκε με τέρμα του Κάλενς στην εκπνοή του πρώτου μέρους από στατική φάση. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλμέιδα είχε την ουσία.

Η Ενωση «κλείδωσε» το παιχνίδι στο 68ο λεπτό με τον Πόνσε. Ο Ρότα εκτέλεσε πλάγιο φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή, ο Αργεντινός την άφησε να έρθει μπροστά του και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 0-2. Τη σκυτάλη πήρε ο Λιβάι Γκαρσία, όταν δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα με έναν αριστερό «κεραυνό» έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3, ενώ ήταν ο ίδιος που έκλεισε το σκορ στο 90΄+3′.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος (87΄ Γιαννούτσος), Κορνέζος, Σίντκλεϊ (73΄ Σαντάνα), Νούνιες, Στάνκο (73΄ Κοντονίκος), Τζανδάρης (58΄ Τσούκαλος), Αμαράλ, Μάλτσι (73΄ Λέικ), Σλίβκα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (78΄ Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Ελίασον (83΄ Χατζισαφί), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα (83΄ Σιντιμπέ), Πόνσε (83΄ Αραούχο), Μάνταλος (78΄ Λιβάι Γκαρσία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή