Οι Σαουδάραβες θέλουν τη Μονακό για να εκθρονίσουν την Παρί

Οι Σαουδάραβες θέλουν τη Μονακό για να εκθρονίσουν την Παρί

Επαφές για την εξαγορά της Μονακό έχουν πραγματοποιήσει οι Σαουδάραβες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εξαγορά της Νιουκάστλ και την είσοδό τους στον κόσμο της Premier League οι Σαουδάραβες θέλουν να επεκταθούν και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτή τη φορά έστρεψαν τα βλέμματά τους στη Γαλλία και στο «μικροσκόπιο» μπήκε η Μονακό. Το γαλλικό κλαμπ τέθηκε πρόσφατα προς πώληση από τον Ρώσο ιδιοκτήτη, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και σύμφωνα με πληροφορίες του «RMC» υπάρχουν γόνιμες επαφές με τους Σαουδάραβες για την εξαγορά της ομάδας.

«Ο σύλλογος είναι προς πώληση εδώ και μερικές εβδομάδες, υπάρχει κάτι μεγάλο που θα συμβεί και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, από την πλευρά της οικογένειας του πρίγκιπα και του συλλόγου, υπήρξαν συναντήσεις και επαφές με τους Σαουδάραβες» τονίζεται στο δημοσίευμα. 

Εξάλλου, το 35% της Μονακό παραμένει στη βασιλική οικογένεια του πριγκιπάτου, η οποία θα συνεχίσει να έχει λόγο στα διοικητικά του συλλόγου ακόμα και αν το πλειοψηφικό πακέτο περάσει στα χέρια των Σαουδαράβων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή