Volley League: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Μίλωνα

Volley League: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Μίλωνα

Προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε του Μίλωνα με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι στο μπλοκ και στο σερβίς για τρία σετ και παρότι είδαν τον Μίλωνα να βάζει δύσκολα στου Ρέντη, επικράτησαν 3-0 σετ κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών.

Πολύ καλή εμφάνιση από Κουμεντάκη και Τζούριτς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Πέμπτη (14/2) στη Νέα Σμύρνη θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη. 

Η ομάδα του Καστελάνι ξεπέρασε το μουδιασμένο ξεκίνημα, έβγαλε αντίδραση με τον Ιντάλγκο και τον Κουμεντάκη να σπάνε την υποδοχή των Νεοσμυρνιωτών, επικρατώντας 25-22. Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ. Ο Ιντάλγκο με τον Κουμεντάκη όταν πάτησαν το «γκάζι» βοήθησαν τον Ολυμπιακό σε κομβικό σημείο να φτάσει στο +5 (23-18) και να πάρει το σετ με 25-22. Στο τρίτο σετ, οι Πειραιώτες δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και επικράτησαν με 25-20.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-20

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή