Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Λεχέτσκα και αποκλείστηκε από το Indian Wells

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Λεχέτσκα και αποκλείστηκε από το Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο Indian Wells

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 11) ηττήθηκε από τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο. 29) με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και η πορεία του στο Indian Wells ολοκληρώθηκε στους «16» του τουρνουά.

Ο Eλληνας τενίστας, που είχε κακό πρώτο σετ, στο δεύτερο βελτίωσε τα τελειώματά του, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει την ανατροπή και να συνεχίσει.

Ο Τσέχος τενίστας στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μπεν Σέλτον – Γιανίκ Σίνερ.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς φάνηκε εκτός ρυθμού, καθώς ο Λεχέτσκα κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά games, παρότι ο Στέφανος «έσβησε» τέσσερα break points, και έκανε το 5-1. Στο έβδομο game ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-2, αλλά ο Λεχέτσκα κράτησε το σερβις του και έκανε το 6-2.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το εναρκτήριο game στο 2ο σετ, όμως ο Λεχέτσκα με 12-1 στους πόντους προηγήθηκε 3-1. Ο Ελληνας παίκτης μείωσε εκ νέου σε 5-4 για να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο service game του Λεχέτσκα, που έφθασε σε «love game» στο 6-4 και στην πρόκριση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή