Η Αρσεναλ στα προημιτελικά με πρωταγωνιστή τον Ράγια

Η Αρσεναλ στα προημιτελικά με πρωταγωνιστή τον Ράγια

Από τη ρώσικη ρουλέτα στα προημιτελικά του Champions League. Η Αρσεναλ επικράτησε 4-2 της Πόρτο στα πέναλτι (1-0 κ.α.) με κορυφαίο τον γκολκίπερ Ράγια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αρσεναλ πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2009-10. Κοινός παρονομαστής η Πόρτο, τότε εύκολα 5-0, το βράδυ της Τρίτης δύσκολα, πολύ δύσκολα, 4-2 στα πέναλτι. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), στην παράταση δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τους Πορτογάλους, κάτι όμως που έκανε στη ρώσικη ρουλέτα ο γκολκίπερ, Ράγια. 

 

Γύρισε τούμπα το ζευγάρι η ομάδα του Αρτέτα με… διασώστη τον Τροσάρ από το πρώτο μέρος και προσπάθησε μέχρι το τέλος να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά μετά το γκολ δεν είχαν την ουσία. Οι Πορτογάλοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι και κατάφεραν να στείλουν το ματς στον έξτρα χρόνο. Ούτε εκεί όμως άλλαξε κάτι. Στα πέναλτι η Αρσεναλ ήταν ψύχραιμη, πέτυχε τέσσερα γκολ, με τον Ράγια να νικά τόσο τον Γουέντελ όσο και τον Γκαλένο, ο οποίος έχασε το τελευταίο. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή