Προπόνηση στο ΣΕΦ έπειτα από 22 χρόνια για τον Παναθηναϊκό

Προπόνηση στο ΣΕΦ έπειτα από 22 χρόνια για τον Παναθηναϊκό

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά από το 2002. «Ελπίζω να το κάνουμε και στα play off ή να έρθει ο Ολυμπιακός στην έδρα μας, αν το θέλει», δήλωσε ο Αταμάν

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμονές του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων», για την 29η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη «μάχη» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προπονήθηκε στο ΣΕΦ, όπως ορίζει η Euroleague για τις φιλοξενούμενες ομάδες, με τη διαφορά ότι οι «πράσινοι» προπονήθηκαν εκεί για πρώτη φορά έπειτα από το 2002. 

Ο Τούρκος τεχνικός θέλησε οι παίκτες του να πάρουν… γεύση από την έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους, λίγο πριν από το ντέρμπι.

«Είναι η ρουτίνα πριν από ένα ματς EuroLeague. Και όπως κάνουμε πριν από κάθε εκτός έδρας, το πρωί ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα. Αυτό είναι το σύστημά μου. Δεν με απασχολεί αν είναι ντέρμπι ή οποιοδήποτε ματς, είναι κάτι φυσιολογικό. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ελπίζω να το κάνουμε και στα play off ή να έρθει ο Ολυμπιακός στην έδρα μας, αν το θέλει. Επίσης, θέλουμε να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι» τόνισε ο Τούρκος τεχνικός. 

Θυμίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 18-10 και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης της Euroleague, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 17-11. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή