Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

«Δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας», αναφέρει η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Βόλος στις 16 Μαρτίου, για την πρεμιέρα των Playout της Super League, έπειτα από απόφαση της ΔΕΑΒ.

Οπως ανακοίνωσε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, διαπιστώθηκε ότι «δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας» στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης».

«Τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Playouts 2023/2024 – Super League, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής, με σύννομη λειτουργία των καμερών», αναφέρεται στην απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 8/13-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Playouts 2023/2024 – Super League, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ώρου, ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω γήπεδο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Επισημαίνεται ότι τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Playouts 2023/2024 – Super League, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής με σύννομη λειτουργία των καμερών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή