Ευρωλίγκα: Ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα καθορίσει πολλά απόψε στο ΣΕΦ

Ευρωλίγκα: Ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα καθορίσει πολλά απόψε στο ΣΕΦ

Κρίσιμος στη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, είναι ο αποψινός (19.45) ελληνικός εμφύλιος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο κατάμεστο ΣΕΦ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμος στη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, είναι ο αποψινός (19.45) ελληνικός εμφύλιος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο κατάμεστο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» (18-10) είναι 3οι στη βαθμολογία με μία παραπάνω νίκη από τους «ερυθρολεύκους» (17-11) και αν επικρατήσουν σήμερα, θα «κλειδώσουν» σε μεγάλο βαθμό μια θέση στην τετράδα. Αν νικήσει όμως ο Ολυμπιακός, θα αποκτήσει αυτός το πάνω χέρι, καθώς θα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Αταμάν να κάνει χρήση του δικαιώματος να προπονηθεί η ομάδα του την παραμονή στο γήπεδο του αγώνα, κάτι που δεν συνηθίζεται στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κάλεσε πάντως τον Ολυμπιακό να κάνει το ίδιο ακόμη και πριν από τις αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Οι δύο «αιώνιοι» θα παίξουν λαβωμένοι. Οι τραυματίες Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο θα απουσιάσουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη πλευρά η συμμετοχή των Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ακόμη κι αν παίξουν, όμως, δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι.

Τα άλλα αποψινά παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής: 19.45 Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια, 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι, 21.00 Αλμπα – Μονακό, 21.30 Μπαρτσελόνα – Παρτιζάν, 21.30 Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή