Μια νίκη μακριά από τους τελικούς ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον ΠΑΟΚ

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο «Παλατάκι» τον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 3-1 σετ και βρίσκεται μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Volley League

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από τους τελικούς της Volley League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ μέσα στο «Παλατάκι» και έκανε το 2-0. Στο Μετς την ερχόμενη Δευτέρα (18/03, 19:00) θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας της σειράς των ημιτελικών.

Στη διάρκεια του πρώτου σετ ο Παναθηναϊκός βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και με κορυφαίο τον Ερνάντεζ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι μόλις έξι πόντοι στην επίθεση από τους γηπεδούχους, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους που είχαν 17. Ο ΠΑΟΚ μείωσε, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι τέλους, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 25-21. Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που από νωρίς είχε τα ηνία του σκορ και ήλεγχε απολύτως το παιχνίδι, κρατώντας μια διαφορά τριών-τεσσάρων πόντων.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, ισοφάρισε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 σετ. Στα δυο επόμενα, οι «πράσινοι» είχαν το πάνω χέρι, εξαιρετικοί στην επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. 

Τα σετ: 21-25, 25-22, 18-25, 21-25

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή