Europa League: Μεγάλα ραντεβού στα προημιτελικά

Europa League: Μεγάλα ραντεβού στα προημιτελικά

Την Αταλάντα έφερε στον δρόμο της Λίβερπουλ η κληρωτίδα των προημιτελικών του Europa League. Μίλαν και Ρόμα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στα ημιτελικά 

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mεγάλες αναμετρήσεις και στα προημιτελικά του Europa League, αφού η κληρωτίδα χάρισε αμφίρροπα ζευγάρια που υπόσχονται συγκινήσεις.

Το μεγάλο φαβορί του θεσμού, η Λίβερπουλ, η οποία και διέλυσε τη Σπάρτα Πράγας θα αντιμετωπίσει στους «8» την Αταλάντα σε ένα ζευγάρωμα που προμηνύεται εντυπωσιακό. Αντίθετα, οι άλλες δύο ιταλικές ομάδες της διοργάνωσης, Μίλαν και Ρόμα δηλαδή, κληρώθηκαν μεταξύ τους.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία προκρίθηκε με γκολ στο… 90+8΄ θα παίξει κόντρα στη Γουέστ Χαμ για μία θέση στα ημιτελικά και η Μπενφίκα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Μαρσέιγ.

Τα ζευγάρια των «8» του Europa League

  • Μίλαν – Ρόμα
  • Λίβερπουλ – Αταλάντα
  • Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ
  • Μπενφίκα – Μαρσέιγ

Τα «μονοπάτια» προς τον τελικό του Europa League

Εικόνα έχουμε πλέον και για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού έγιναν γνωστά τα «μονοπάτια» μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου. Εκεί είναι πιθανό να συναντηθούν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης, Λίβερπουλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η ομάδα του Κλοπ, αν περάσει την Αταλάντα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το Μπενφίκα – Μαρσέιγ. Στον ημιτελικό της άλλης διαστάυρωσης θα τεθούν αντιμέτωποι οι νικητές από τα ζευγάρια Μίλαν – Ρόμα και Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή