Βαθμολογική ανάσα για Βόλο – Στο μηδέν η Κηφισιά

Βαθμολογική ανάσα για Βόλο – Στο μηδέν η Κηφισιά

Ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Κόλλησε στο μηδέν η Κηφισιά κόντρα στον ΟΦΗ.

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος μπήκε με το δεξί στα Playouts της Superleague. Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι από τον Αστέρα, επικράτησαν με 2-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με σκόρερ τους Κόμπα και Γκαρσία, και πανηγύρισαν το πρώτο τους «διπλό» στην Τρίπολη έπειτα από επτά παιχνίδια. Έτσι, ανέβηκαν στους 22 πόντους και αισιοδοξούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κακή εμφάνιση και πολλά λάθη από τους Αρκάδες. 

Κακό α’ μέρος, με ελάχιστες φάσεις και χωρίς ρυθμό. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Βόλος είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, με το σουτ του Μπερτόλιο να διώχνει εξαιρετικά ο Γραμματικάκης. Ο Αστέρας «απάντησε» στο 51΄ με κοντινή προβολή του Κωστέα χωρίς όμως να βρει στόχο. Τελικά, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 63΄ με τον Κόμπα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Λύρατζη και νίκησε τον Γραμματικάκη. Εξι λεπτά αργότερα, ο Γκαρσία έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα από μπαλιά του Λούνα, ο οποίος υποδείχθηκε από τον βοηθό σε θέση οφσάιντ, όμως το VAR ανέτρεψε την υπόδειξη, αφού ο Ισπανός καλυπτόταν, και έτσι ο Βόλος έφτασε στο 2-0.

Κόλλησε στο μηδέν η Κηφισιά κόντρα στον ΟΦΗ

Με λευκή ισοπαλία άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στα Playouts η Κηφισιά και ο ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, μετά τη νίκη του Βόλου στην Τρίπολη. Στο 19’ ο Ισέκα βγήκε τετ-α-τετ και σκόραρε, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς, όπως έδειξε ο α’ βοηθός κι επιβεβαίωσε ο VAR, ο φορ του ΟΦΗ ήταν οριακά οφσάιντ. Η Κηφισιά έχασε δύο ευκαιρίες, στο 26’ με την κεφαλιά του Τεϊσέιρα (άουτ) και στο 30’ με τον Σάντος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν πολύ νευρικές, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις. Ξεχώρισε το πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 53’ που έφυγε λίγο άουτ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή