Τεσσάρα η Ρεάλ, πιο κοντά στο 36ο πρωτάθλημα

Τεσσάρα η Ρεάλ, πιο κοντά στο 36ο πρωτάθλημα

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε άνετα από την Παμπλόνα (4-2 την Οσασούνα) και οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος.

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ του Βινίσιους και από ένα των Καρβαχάλ και Ντίαθ, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε άνετα από την Παμπλόνα (4-2 την Οσασούνα) και οδεύει ολοταχώς προς το 36ο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει βάρος στην τιτανομαχία της με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League και στόχος της είναι να «σφραγίσει» άμεσα τον εγχώριο τίτλο, ούσα πλέον στο +10 από την δεύτερη Τζιρόνα (με ματς περισσότερο), μετά το επιβλητικό 4-2 επί της Οσασούνα στην Παμπλόνα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Βινίσιους έκλεψε την μπάλα, έφυγε προς την αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, η Οσασούνα έφερε το ματς στα ίσα, αφού ο Μπούντιμιρ πέτυχε το 15ο του γκολ στο πρωτάθλημα με κοντινό σουτ. Η Ρεάλ πέτυχε δεύτερο, καταπληκτικό γκολ, αυτήν τη φορά με τον Καρβαχάλ. Στο 61ο λεπτο η Ρεάλ έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων με τον Βαλβέρδε να κερδίζει ενάερια μονομαχία και την μπάλα να καταλήγει στον Μπραΐμ Ντίαθ ο οποίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3-1. Ο σκόρερ που αποφάσισε να παίξει με την Εθνική Μαρόκου και όχι με αυτή της Ισπανίας έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ κατάφερε και τέταρτο πλήγμα (64’), με δημιουργό και πάλι τον Βαλβέρδε και εκτελεστή τον Βινίσιους, ο οποίος σημείωσε το δεύτερό του γκολ με εξαιρετικό, κοντινό πλασέ. Ήταν το δέκατο νταμπλ του «Βίνι» με την Ρεάλ (έχει και δύο χατ – τρικ), ο οποίος όμως δεν θα παίξει κόντρα στην Αθλέτικ λόγω τιμωρίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή