Τριάρα και ανάσα ο Παναιτωλικός, στην τελευταία θέση ο ΠΑΣ

Τριάρα και ανάσα ο Παναιτωλικός, στην τελευταία θέση ο ΠΑΣ

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού και βρέθηκε πάνω από Κηφισιά, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Ήττα για τον ΠΑΣ.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος για το «τρίποντο» απέναντι στον Πανσερραϊκό και το πέτυχε επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα Playouts. Eτσι, έφτασε τους 23 πόντους, ενώ παράλληλα «πήρε» την ισοβαθμία με τα «λιοντάρια» που παρέμειναν στους 27.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26’. Ο Καρέλης από τα δεξιά μοίρασε στον Χουάνπι ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 34’ ο Παναιτωλικός έφτασε σε δεύτερο γκολ, όταν από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανσερραϊκού, ο Τορεχόν «γέμισε» από τα αριστερά προς την περιοχή, με τον Μαυρία να πλασάρει αμέσως και να κάνει το 2-0. Τη «σφραγίδα» στη νίκη του Παναιτωλικού έβαλε ο Λομόνακο με πολύ ωραία εκτέλεση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ασίστ του Λιάβα.

Buzzer-beater γκολ o Ατρόμητος

Η αποτελεσματικότητα του Ατρόμητου, που βρήκε τρία γκολ στις τέσσερις «μεγάλες» φάσεις που έκανε, έκανε τη… διαφορά. Oι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα των playouts χάρις σε ένα… buzzer-beater γκολ του Νίκου Βέργου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Έντερ Γκονζάλες και Τζαβέλλα, ο ΠΑΣ «απάντησε» με τους Παμλίδη και Εραμούσπε, όμως ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο με τον Βέργο στο 90’+6’ και «βύθισε» ακόμη περισσότερο την ομάδα της Ηπείρου που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι στο 4’ με τον Τζίμα και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο δεν πήραν κάτι θετικό και έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (1η αγωνιστική)

7. Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 31
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 26
11. Παναιτωλικός 23
12. Κηφισιά 22
13. Βόλος 22
14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2η αγωνιστική – Σάββατο 30 Μαρτίου
Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 15:00
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 19:30
Βόλος – Κηφισιά 17:30
ΟΦΗ – Ατρόμητος 20:00

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή