FA Cup: Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, 4-3 τη Λίβερπουλ

FA Cup: Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, 4-3 τη Λίβερπουλ

Σε ένα από τα εντυπωσιακότερα ματς στην ιστορία του κυπέλλου, η Γιουνάιτεντ νίκησε τη Λίβερπουλ 4-3 στην παράταση και βρέθηκε στα ημιτελικά. Σίτι, Τσέλσι και Κόβεντρι οι μονομάχοι

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ματς που τα είχε όλα, τρελό ποδόσφαιρο, καταιγισμό ευκαιριών, οκτώ γκολ, ανατροπές, 50 τελικές, μια κόκκινη κάρτα και στο τέλος… Γιουνάιτεντ.

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών στο κύπελλο Αγγλίας, η Γιουνάιτεντ έπειτα από 120 λεπτά ξεπέρασε το εμπόδιο της Λίβερπουλ, επικράτησε 4-3 και βρέθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένουν Σίτι, Τσέλσι και Κόβεντρι.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε, η Λίβερπουλ το ανέτρεψε, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν για το 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Στο έξτρα ημίωρο της παράτασης η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή με σφραγίδα σε νεκρό χρόνο και με το χορταστικό 4-3 πήρε την πρόκριση για τους «4» του FA Cup στο απόλυτο ματς της σεζόν.

Ο ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ στο 10′, ωστόσο σε τρία λεπτά η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή. Στο 44′ ο ΜακΆλιστερ πέτυχε το 1-1 και στο 45+2′ ο Σαλάχ έφερε το 1-2. Στο 87ο λεπτό ο Άντονι πέτυχε το 2-2 και ένα λεπτό αργότερα η Λίβερπουλ είχε δοκάρι. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, ο Ράσφορντ έχασε μοναδική ευκαιρία για την πρόκριση. 

Στην παράταση, ο Ελιοτ έδωσε προβάδισμα στους Reds, ωστόσο ο Ράσφορντ στο 112′ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 120΄ ο Γκαρνάτσο έδωσε υπέροχα στον Ντιαλό και ο τελευταίος με άψογο πλασέ σκόραρε για το 4-3, έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ και… αποβλήθηκε για τους πανηγυρισμούς του. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή