Η Σβιόντεκ πέρασε το εμπόδιο της Σάκκαρη και κατέκτησε το Indian Wells

Η Σβιόντεκ πέρασε το εμπόδιο της Σάκκαρη και κατέκτησε το Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ανταγωνιστική μόνο στο 1ο σετ απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ, με την 22χρονη από την Πολωνία να επικρατεί με 6-4, 6-0 και να κατακτά τον τίτλο στο Indian Wells

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη σε ελάχιστες στιγμές μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην Ίγκα Σβιόντεκ, με την Πολωνή να φθάνει στο 6-4, 6-0 και να κατακτά τον τίτλο στο Indian Wells.

Οπως και στον προ διετίας τελικό στο Indian Wells η Σβιόντεκ αναδείχθηκε νικήτρια απέναντι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φθάνοντας στον 19ο τίτλο της καριέρας της και 8ο σε 10 τελικούς σε 1000άρια τουρνουά.

Η Σάκκαρη γνώρισε την 8η ήττα της σε 10 συνολικά τελικούς στην καριέρα της, μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως έδειξε πολύ καλή εικόνα. «Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παλέψω περισσότερο», τόνισε.

Στο πρώτο σετ οι δύο φιναλίστ έκαναν από ένα μπρέικ, με πρώτη την Σβιόντεκ και στη συνέχεια τη Σάκκαρη να απαντά και να ισοφαρίζει σε 3-3. Κράτησαν στη συνέχεια το σερβίς τους (4-4), με την Πολωνή να προηγείται με 5-4 και να κάνει αποφασιστικό δεύτερο μπρέικ στο 10ο game (6-4), παίρνοντας έτσι το προβάδισμα με 1-0.

Στο δεύτερο σετ, το νο1 του κόσμου πήρε σοβαρό προβάδισμα με 3-0, κάνοντας νέο μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή