Αφαίρεση τεσσάρων βαθμών στη Νότιγχαμ

Αφαίρεση τεσσάρων βαθμών στη Νότιγχαμ

θα εφαρμοστεί η τιμωρία, η Νότιγχαμ από τη 17η θέση που βρίσκεται, έχοντας 25 βαθμούς, θα πέσει στη ζώνη υποβιβασμού και στη 18η θέση.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νότιγχαμ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για παραβίαση των κανονισμών κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League. Εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική επίσημη ανακοίνωση της Premier League, ενώ από την πλευρά της η αγγλική ομάδα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί η τιμωρία, η Νότιγχαμ από τη 17η θέση που βρίσκεται, έχοντας 25 βαθμούς, θα πέσει στη ζώνη υποβιβασμού και στη 18η θέση με 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Λούτον. 

Οι κανόνες οικονομικής βιωσιμότητας της αγγλικής λίγκας ορίζουν πως ένας σύλλογος δεν μπορεί να παρουσιάσει ως έξοδα περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος τριετίας, κάτι που η Νότιγχαμ δεν φαίνεται πως απέφυγε. Eιδικότερα, η Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League το 2022 και έκτοτε έχει προχωρήσει σε 42 μεταγραφές σε τρεις μεταγραφικές σεζόν, ξοδεύοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ στο ίδιο διάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT