Πογιέτ: «Είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκριση»

Πογιέτ: «Είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκριση»

«Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ, αναφερόμενος στο ματς με το Καζακστάν.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ματς της Πέμπτης (21/3), οπότε η Εθνική μας θα υποδεχθεί το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο EURO της Γερμανίας. Ο Γκουστάβο Πογιέτ ήταν πάντως… ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του. «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι. Το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι θα είναι κάτι εύκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

– Για την αναβολή στη Super League: «Είναι πολύ σημαντική η διακοπή, ευχαριστώ τη Super League γιατί σήμερα και χθες έκανα δύο δυνατές προπονήσεις με την ομάδα. Δύο χρόνια πριν ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και τώρα είμαστε κοντά στο στόχο μας.»

– Για την αναμέτρηση κόντρα στο Καζακστάν: «Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τα πάντα για αυτούς. Θα εκπλαγώ αν αλλάξουν κάτι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο.»

– Για το τι θα κάνει σε περίπτωση πρόκρισης: «Εξαρτάται. Γιατί σε κάθε συμβόλαιο, υπάρχουν άλλοι όροι. Αλλά θα παραμείνω ίδιος προπονητής και ο ίδιος άνθρωπος.»

– Για το αν σκέφτεται το τέλος του συμβολαίου του: «Όχι, έχω ολοκληρώσει δύο συμβόλαια ως παίκτης και στα δύο έπαιζα μέχρι το τελευταίο λεπτό.»

– Για την αλλαγή τόπου προπονήσεων: «Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για την παραχώρηση του προπονητικού και δεύτερον συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Είναι σημαντικό να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή